Suodatuksen konfigurointi

Jos haluat ottaa Puhelusuodattimen käyttöön:

1. Napauta Kaspersky-sovelluksen alavälilehtipalkissa Kaikki ominaisuudet.
  2. Napauta Puhelusuodatin.
  3. Aseta Estä puhelut ei-toivotuista numeroista PÄÄLLE.

Puhelut kumottujen luettelossa olevilta yhteystiedoilta estetään.

Voit myös aktivoida tai deaktivoida nopeasti tuntemattoman numeron eston. Kehote näytetään heti sen jälkeen, kun saat puhelun numerosta, joka ei ole yhteystiedoissasi. Kehotteen avulla voit lisätä tuntemattoman numeron kumottujen luetteloon vain yhdellä napsautuksella. Lisätietoja löydät kohdasta Miten lisätä puhelinnumero kumottujen luetteloon heti puhelun jälkeen?

Ilmoita puhelun jälkeen -ominaisuus on tarjolla vain käyttäjille Venäjällä, Indonesiassa ja Kazakstanin tasavallassa.

Ota kehote käyttöön seuraavasti:

1. Napauta Kaspersky-sovelluksen alavälilehtipalkissa Kaikki ominaisuudet.
  2. Napauta Puhelusuodatin.
  3. Aseta Ilmoita puhelujen jälkeen -ominaisuus PÄÄLLE.

Kun olet lopettanut tai hylännyt puhelun, näet kehotteen.

Jos Kaspersky Who Calls on asennettu laitteellesi, Kaspersky-sovellus käyttää tämän sovelluksen kehoteasetuksia. Tässä tapauksessa voit muuttaa kehotteen asetuksia Kaspersky Who Calls -sovelluksessa. Huomaa, että Kaspersky Who Calls on saatavilla vain Venäjällä, Indonesiassa ja Kazakstanin tasavallassa.